“Oudste smartlappenband van Nederland, uit Groningen. Gegarandeerd feest!
De band zingt de Nederlandstalige topnummers, vaak met een knipoog.”

Nieuws

Optreden Deurne 18 februari 2012

In de zomer komt het wel eens voor, thuiskomen terwijl het buiten alweer licht is. In de winter maken we dat met Hollands Verdriet eigenlijk nooit mee. Afgelopen weekend was dat toch het geval, maar het was de moeite waard. Zaterdag om 14.00 uur in de beenen, zondag om 7.30 uur thuis. 17,5 uur onderweg voor een vleugje carnaval en iedere minuut was geweldig.

Zaterdag stonden we voor het eerst in een aantal jaren weer eens in de Potdeksel in Deurne. En zo hebben wij dit jaar carnaval weer eens in het Zuiden van het land doorgebracht. Wat was het weer een gaaf feest, wat een sfeer en het publiek had zich weer prachtig uitgedost voor een avondje carnaval. Vanaf nummer 1 tot en met de laatste noten staat de Potdeksel in vuur en vlam en is het een grote hossende massa. Zaterdag speelden we met (gast)gitarist Eric die zich direct thuisvoelde bij de band en het publiek in Deurne. Respect dat hij zich dusdanig staande heeft gehouden in de heksenketel van de Potdeksel.
Deurne, het was thuiskomen voor ons, dank daarvoor. En we komen terug, de Potdeksel heeft ons inmiddels vastgelegd voor 2014! 2013 doen we Elst aan met carnaval maar nu nog een dikke 700 dagen en dan zijn we er weer, en we hebben er alweer zin in! Dan, dan blijven we slapen in Deurne. Heb jij een goede hoteltip? Laat het ons weten!

Foto’s: klik hier

Lees ook