“Oudste smartlappenband van Nederland, uit Groningen. Gegarandeerd feest!
De band zingt de Nederlandstalige topnummers, vaak met een knipoog.”

Nieuws

Optreden Raalte 25 augustus 2012

Na een aantal weken van vakantie vieren, tijd doorbrengen met gezinnen al dan niet in het buitenland, was het afgelopen zaterdag weer de hoogste tijd, ik zeg de hoogste tijd, de spieren weer los te maken voor een optreden.

Deze keer streken we neer in Raalte waar we tijdens het jaarlijkse feest “Stoppelheane” op het Brouwersplein stonden gepland. Stoppelheane is een feest in Raalte wat een aantal dagen duurt. Op diverse locaties in de stad zijn er podia met verschillende activiteiten, variërend van DJ’s en bekende en minder bekende bands. Om 21 uur was het showtime.

Omdat op het zelfde moment op het grote podium Mooi Wark van start ging gevolgd door Top 2000 Live, viel het publiek en aantallen wellicht wat tegen, maar zat de sfeer er wel heel erg goed in vanaf nummer 1 tot nummer laatst. In aanvang waren hier en daar nog niet alle spieren volledig los, alle keeltjes gesmeerd, maar na een paar nummers stonden band en publiek te hossen.

Nee je hoeft niet naar huis vannacht, dat was het laatste nummer rond de klok van 00.30 uur. Na 3,5 uur topsport was het spullen pakken en weer richting Groningen (Dank chauffeur Martijn dat je ons weer veilig naar huis hebt gebracht). Zondag last van wat gevoelige spieren, maar we zetten door, dus op naar Eelde waar we zaterdag 1 september onze opwachting maken.

 

Voor foto’s klik hier

Lees ook