“Oudste smartlappenband van Nederland, uit Groningen. Gegarandeerd feest!
De band zingt de Nederlandstalige topnummers, vaak met een knipoog.”

Nieuws

Optreden Roden 28 januari 2012

Wat was dit mooi! We hebben een geweldig leuk optreden gehad in Roden. Paul van Onder de Linden had het goed voor elkaar. Sowieso heeft hij een mooie zaak. Maar dat je dan ook zo’n fantastisch publiek naar binnen weet te krijgen, is ook bijzonder. Of heeft de plaatselijke fanclub van Michiel daar hard aan mee gewerkt?

Onder de linden heeft nu elke laatste zaterdag van de maand live muziek. En Hollands Verdriet mocht het spits afbijten. We hebben wel meteen de lat goed hoog gelegd, want wat was het een mooi feest! Tot achterin de zaal gingen de handen de lucht in en werd er meegezongen.

Tjarri heeft zijn nieuwe drumstel uitstekend kunnen testen. En we hadden nog een tweede tester in Roden: Ruud heeft ook zo zijn favoriete nummers en mocht niet ontbreken tijdens zijn thuiswedstrijd. Dus deed hij mee bij In de blote kont. En we hadden nog een gastoptreden. Bert uit Den Haag was er ook gisteren, min of meer toevallig. Maar hem hebben we ook nog kunnen overhalen om in het onvervalste Haags Oh, oh te zingen.

Roden is 2012 goed begonnen. En Hollands Verdriet ook! Wat ons betreft gaan we elkaar weer treffen bij de Rodermarkt!

 

Foto’s: klik hier

 

 

Lees ook