“Oudste smartlappenband van Nederland, uit Groningen. Gegarandeerd feest!
De band zingt de Nederlandstalige topnummers, vaak met een knipoog.”

Nieuws

Optredens carnaval 2013

Op sommige plekken in Nederland voelt het als thuis komen. Zo ook ondertussen in Elst. We mochten op de 9 februari zaterdagavond van carnavalsvereniging de Batsers weer als feestband het podium op. En feest werd het weer. Prins Ap van de Grap kon ap-etrots zijn op alle narren en narrinnen. Want én ze waren weer prachtig uitgedost, én ze wisten nog steeds hoe carnaval echt gevierd moet worden. Het werd een avond waarbij de handen volop de lucht in gingen. Vooral het gezelschap dat uitgedost was als patiënten van dokter Jansen Steur, liet van zich horen.

En nee, ook deze keer konden we ons niet aan de slottijd houden. Zoals we ondertussen gewend zijn, vroeg Joop ons terug voor een stief half uurtje. Gelukkig hebben we meer dan voldoende repertoire, dus hebben we er nog een paar nummers uitgeschud. En na de afspraak dat we in 2015, 2016 en 2017 weer mogen komen in Elst, zijn we richting ons hotelbed gegaan.

 

Zondagochtend zijn we na een paar bolletjes en wat koffie de bus ingestapt naar Vught. Daar mochten we in Zaal Schoonveld vooral de jeugd, maar zeker ook grote mensen een mooi carnavalsfeest bezorgen. Voor ons de eerste keer in Vught, maar het plezier was er niet minder om. En wij weten nu dat eigenlijk het hele zuiden één grote carnavalsprovincie is rond deze tijd van het jaar. Volgend jaar gaan we weer naar Deurne en daar hebben we nu alweer zin in!

 

Lees ook