“Oudste smartlappenband van Nederland, uit Groningen. Gegarandeerd feest!
De band zingt de Nederlandstalige topnummers, vaak met een knipoog.”

Nieuws

Optredens november 2012

In de maand november zien we normaal gesproken het aantal optredens afnemen. Het gaat richting het eind van het jaar en dan worden er vaak andere plannen gemaakt. Maar dit jaar hebben we deze maand nog een drietal mooie optredens gehad.

Op 21 november hebben we gespeeld in ’t Kielzog in Hoogezand. Een prachtig theater, dat speciaal was ingericht voor alle vrijwilligers van de gemeente Hoogezand. Zij werden massaal in het zonnetje gezet en wij mochten ook wat stralen brengen. En dat is erg goed gelukt!

Twee dagen later speelden we in Veendam, voor de bewoners van NOVO. Net als in 2011 werd dat een prachtig optreden. Wat geeft het toch een plezier om voor dat publiek te spelen. Het is werkelijk hartverwarmend om te zien hoe er werd genoten, gezongen en gedanst! Wat een pret!

Nog een dag later hebben we een bijzonder optreden gehad in Roden, in Onder de Linden. Daar had eigenaar Paul 5 bands geregeld. En mocht Hollands Verdriet de avond openen. Een erg gezellig feest en een waanzinnig leuk concept, dat 5Live. Wat wel een domper op onze feestvreugde zette, was een ongevalletje van Rein. Hij viel ongelukkig van het podium, na ons optreden, moest met een ambulance naar het Martini Ziekenhuis en daar werd zijn elleboog weer in de kom gezet. Hij werd met gips om zijn arm weer terug gebracht naar Roden, want er moest nog wel een biertje worden gedronken :).  Vanaf nu nemen we maar uit voorzorg een rolstoel mee naar optredens…

 

 

Lees ook